Pályázati forrás

Tisztelt Partnerünk!

Szeretnénk figyelmébe ajánlani, a már számos alkalommal bizonyított pályázati forrásból megvalósítható LED fal vásárlási lehetőséget. Cégünk egy profi pályázatíró csapat segítségével váltja valóra elképzeléseit. A pályázatok megírását minden esetben fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban vállaljuk. Sikerdíjunk rendkívül kedvező (kizárólag LED fal pályázat esetén), a piaci ár felért, 3%-ért vállaljuk ezt a szolgáltatást.

Magyarországnak összesen 7300 milliárd forint EU-s forrás áll majd rendelkezésére a 2014-2020 közötti uniós költségvetési időszakban. Az Uniós források 60%-a közvetlenül kerül a gazdaságba a vállalkozásokhoz, pályázatokon keresztül.

A kis kockázatú, kisebb értékű pályázatok várhatóan már 2014 tavasszal meg fognak jelenni, amely keretei között pályázni lehet majd eszközbeszerzésre (LED falra) is 40 – 50%-os támogatással és nyerni akár 50 millió Ft vissza nem térítendő támogatást!

Pályázatra jogosultak köre: mikro-, kis- és középvállalkozások (max.250 főt foglalkoztató cégek).
A pályázat megvalósítható Magyarország területén kivéve Budapest és Pest megye.

Az elnyerhető támogatás összege minimum 5, maximum 50 millió Ft.
Az elnyerhető támogatás mértéke 40-50%.
A projekt megvalósítása utófinanszírozással történik 20-70 napos visszatérítéssel.

Már most érdemes (elő) készülni a pályázatokra, leegyeztetni a pályázni kívánt eszköz paramétereit és összeszedni a sikeres pályázat elkészítéséhez szükséges anyagokat. Várjuk az érdeklődőket…

Amennyiben a pályázattal kapcsolatosan bármiféle kérdése van, kérem, jelezze felénk a info@rgbledfal.hu e-mail címen, állunk rendelkezésére.