A Rental LED (mobil, hordozható) kijelzőket kifejezetten a mobilitás igényének figyelembevételével alakították ki, ahol a könnyű szerelhetőség és az egyszerű telepítés lett a fő szempont.

A Bérleti piacra készült LED kijelzők olyan kompakt megoldásokat tartalmaznak és különböznek a fix kialakítású kabinetektől, mint a „fast lock” ami a kabinetek gyors és pontos illesztését szolgálják, vagy a „flight cable” azaz lengő erősáramú és jelkábel, amelyek a kabinetek összekötésére szolgálnak.


A Rental kabineteket számos módon lehet telepíteni, de a leggyakoribb megoldás a függesztés vagy a színpad elemekhez történő rögzítés.

A kültéri kivitel IP65-os védettségű, amely így teljesen ellenáll akár a szélsőséges időjárási viszonyoknak is. Érdemes még megemlíteni a rendkívül csendes üzemelést, amely szintén hasznos tulajdonsága a Rental (mobil, hordozható) LED kijelzőknek.

Tulajdonságai:

1. Könnyen telepíthető és szétszerelhető
2. Állítható fényerő: A fényerőt igazítani lehet a környező fényviszonyokhoz. Ennek során, nem csak energiát takarítunk meg, hanem szabályzásával kiváló minőségű képet alakíthatunk ki.
3. Az „All-Weather design”: IP 65-ös védettség, az eszköz teljes védelme az időjárási viszonyok ellen úgy, hogy a szellőzés, hűtés is megoldott.
4. Magas frissítési ráta: A magas frissítési rátának köszönhetően, képes megjeleníteni villódzásmentesen a videókat/képek – beleértve az élő videó adásokat is.