A Fix telepítésű LED kijelzőket számos helyen alkalmazzák, többek között forgalmas útkereszteződésekben, plázák bejáratainál, épületek homlokzatára szerelve….stb. Ezek a LED falak az erős fényerejükkel a nappali fényviszonyok mellett is kiváló láthatóságot biztosítanak. A szélsőséges időjárási körülményeknek is ellenálló kabinetek nagyobb távolságból is kitűnően látszanak, valamint képesek hosszútávon folyamatosan működni, akár a nap 24 órájában is.


A Fix telepítésű LED kijelzők rendkívül hosszú távon üzemeltethetők, a moduláris szerkezetüknek köszönhetően pedig könnyű az alkatrészeik cseréje, javítása.

A különböző méretű LED falakat a helyes felbontás és a kívánt alkalmazás meghatározásával tudjuk tökéletesen kiválasztani. Az eltérő felbontású modulok kiválasztásával lehet a méretbeli és megjelenésbeli igényeket pontosítani. LED fal vásárlása előtt ezeket a szempontokat nagyon fontos tisztázni.
A felbontás legismertebb jelzője az úgy nevezett „P” betű és utána egy szám, a „P” mint pixel a szám meg a pixel méretét határozza meg milliméterben.

Tehát:
A P10-es modullal szerelt LED fal azt jelenti, hogy a képpontok 10 mm távolságra lesznek egymástól, szóval, ha legalább egy 640 x 480-as felbontású képet szeretnénk megjeleníteni egy olyan LED falon aminek P10-es a pixel felbontása, akkor 640 x 10mm= 6400mm x 480x10mm=4800mm kell, hogy legyen a LED fal mérete.
P10-es kültéri LED fal 640×480-as felbontás megjelenítésére alkalmas mérete a 6,4m x 4,8m= 30,72m2
Természetesen a helyes méret megválasztáshoz tudni kell, hogy milyen megjelenést milyen minőségben szeretnénk látni a kiválasztott LED falon.

Ehhez nyújtunk hozzáértő segítséget és rendkívül kedvező árakat, magas minőséget és 2 éves garanciát.