Eredményjelzők

Tisztel Partnereink!

Cégünk LED Technológiás berendezések forgalmazásával, telepítésével foglalkozik. A sportlétesítmények az utóbbi években egyre nagyobb számban alkalmazzák ezt a technológiát eredményjelzők, vagy éppen reklám megjelenítések céljából.
Célunk, hogy Önökkel is megismertessük ezeket a berendezéseket úgy technikai alkalmazásuk szerint, mint finanszírozási szempontból. Ehhez nyújt a következő bemutatónk közérthető nyelven olyan adatokat, melyek segítségével akár Önök is megtervezhetik ezen eszközök beszerzését.

Az eredményjelzőkről:

Az úgy nevezett RGB Videózható LED falak olyan moduláris szerkezetű berendezések, melyekből tetszőleges méretű eredményjelző építhető. A legideálisabb méret egy hagyományos futballpályán 24-30 négyzetméter nagyságú, de természetesen ettől eltérő méretben is lehet gondolkozni.

eredmenyjelzo-foci Ezek a berendezések olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek tökéletesen alkalmasak hosszú távon (akár 15-20 év is) kiszolgálni az igényeket. Kialakításuk szempontjából teljesen időjárásállóak, valamint a LED technológiának köszönhetően rendkívül alacsony fogyasztásúak, napsütésben is nagyon jól láthatóak. A szervizigényük tulajdonképpen teljesen minimális, hiszen a LED-ek biztosítják a hosszú élettartamot, valamint a moduláris szerkezetnek köszönhetően minden alkatrésze könnyen és nagyon olcsón szervízelhető.

Az üzemeltetésük sem igényel különösebb szaktudást az egyszerű és kompakt szoftvernek köszönhetően. Távolról vezérelve pedig tulajdonképpen internet kapcsolaton keresztül bárhonnan működtethető. Alkalmas akár élő videó megjelenítésére, vagy játékosok arcképének bemutatására is, valamint bármilyen üzenet, az eredményen kívül megjeleníthető rajta, akár RSS hírcsatorna is.

eredmenyjelzo-modulIlyen kabinetekből lehet bármekkora nagyságban felépíteni a kívánt LED fal méretet. Ezek a kabinetek kisebb úgy nevezett modulokból állnak, melyek esetleges meghibásodása esetén is nagyon könnyen szervizelhető a berendezés, tehát sosem tud a teljes LED fal elromlani.
Célunk, hogy az általunk értékesített LED falakhoz független a felhasználásuktól (reklám célú, eredményjelző), teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, amely a beszerzést, telepítést, statikai tervezést alépítmény komplett kivitelezését, karbantartást, üzemeltetést, szerviz hátteret, szoftvertámogatást, szerver kapacitást stb. jelent.
Az általunk épített eredményjelzők ellenállnak az időjárás viszontagságainak, víz-, napfény- és korrózióállóak.

A szoftvereinkről:

Eredményjelzőinkhez több sportág szoftver megoldásait kínáljuk (kézilabda, kosárlabda, röplabda, labdarúgás, futsal, vízilabda, jégkorong, tenisz, floorball ..stb), minden esetben a nemzetközi szövetségek (IHF, FIBA, FIFA,…stb.). előírásait figyelembe véve alakítottuk ki ezeket a programokat.

A szoftvereink célja, hogy a sportmérkőzések eseményeit látványos módon jeleníthessük meg a videótáblán.

A programjaink segítségével:

  • Egy könnyen kezelhető adatbázisba rendezhetjük a mérkőzések résztvevőit – játékosokat, edzőket, bírókat, valamint magukat a mérkőzéseket is.
  • Egyszerűbb képeket rajzolhatunk, szövegeket írhatunk, amelyeket különböző effektek használatával megjeleníthetünk a táblán, vagy fájlba menthetjük őket.
  • Képeket tölthetünk be, amelyeket szintén különböző effektek használatával megjeleníthetünk a táblán.
  • Videó fájlokat játszhatunk le és fényújságszerű szöveges üzeneteket készíthetünk és jeleníthetünk meg a táblán.

Az együttműködés során felmerülő különleges igényeket és egyedi alkalmazásokat is ki tudunk szolgálni.

A sport reklámcélú csíkokról:

Az úgynevezett Perimeter LED kijelzők szintén moduláris szerkezetűek, mint a fent említett RGB Videózható LED Falak, azzal a különbséggel, hogy a magasabb képfrissítési rátának köszönhetően tökéletes felvételt lehet készíteni róluk. Ez a sajátosság a TV-s események során lényeges, mert sosem fog villódzni a kamera képében a sportcsíkon futó mozgóképes anyag. A sportcsík (Perimeter) kabinetek rendkívül könnyen telepíthetőek és LED falként is használhatóak, hiszen ezek is ugyan olyan kabinetekből állnak, mint a fenti RGB LED falak (eredményjelzők).

eredmenyjelzo-sportcsik

Tapasztalataink:

Cégünk az elmúlt évek során mind a berendezések beszerzésével kapcsolatban, mind pedig a telepítések során felmerülő kihívásokat megoldva tett szert rendkívüli tapasztalatokra.

Beszerzés és árképzés:

shenzhenEnnek köszönhetően elmondhatjuk, hogy minden berendezésünket 6. éve ugyanazoktól a Shenzhenben működő gyártóktól vásároljuk. Ebből kifolyólag a garanciáinkat a legnagyobb biztonsággal tudjuk adni és az alkatrész utánpótlásunk, az after sales tevékenységünk, messze a legjobb Magyarországon. Többször jártunk Shenzhenben (Kína), ahol számos LED falat gyártó céggel ismerkedtünk meg. Sikerült megtalálnunk azt a 2-3 beszállítót, akiktől a legjobb minőséget a legjobb áron vásárolhatjuk. Ezt tudjuk biztosítani ügyfeleink részére is, ezért tartozik az általunk forgalmazott termék a legjobb minőségi kategóriába, a legkedvezőbb áron.

Gyakorlati tapasztalatok:

A különböző telepítéssel kapcsolatos szakmai, gyakorlati tapasztalatainkat 2006-ban a Budaörs SE pályán telepített 7 m2-es eredményjelzővel kezdtük, ahol komoly kihívást jelentett, hogy a berendezést 360 fokban elforgathatóvá kellett tennünk. Ezenkívül országos hálózatban működtetett fixen installált 16-20m2-es LED falakat is telepítettünk 8 különböző helyszínen az országban, a statikai tervezéstől, az engedélyeztetésen át a lakatos kivitelezésig szinte minden fajta alépítménnyel és számos statikai kihívással megküzdve.

Ezen tapasztalatainkkal tudunk szakmailag kifogástalan megoldásokkal szolgálni ügyfeleinknek és tanácsainkkal segíteni a megfelelő berendezés kiválasztását, valamint a teljes folyamatokat végigvinni a megrendeléstől, a telepítésen át akár az üzemeltetésig lépésről-lépésre.

Amennyiben szeretné megtudni, milyen módon lehet Önöknek is ilyen berendezésük, kérjen személyre szabott árajánlatot.